Har funderat och funderat...

tänkt och funderat och funderat igen.
Först så tänkte jag att jag kanske skulle förklara allt som händer just nu, men sedan kom jag på att det kanske inte är så roligt att läsa för merparten av er. Även om jag vet att det är så att det skulle intressera några av er. 
Jag är ytterst medveten om att jag inte uppdaterar så mycket längre och att blogginläggen blir korta och flummiga. Jag har inte slutat. Jag gör bara förändringar och särskillt förbättringar i livet. Och för att göra det så har jag medvetet flummat extra här inne. 
 
Och nej....Sambon är  mitt livs kärlek. Inget kommer att förändra det. Och Nej....vi ska inte på några vis dela på oss. Jag FATTAR inte varför vissa tror det. Det finns fler ställen man kan ha problem på.. Och NEJ...jag är inte pigg och hurtig just nu och jag kommer troligen inte lägga mer energi på att skriva depprimerande förklaringar här.
Jag har tvingats förhandla om i livet...med vänner...med arbete...ja, det mesta.
Magen och värken är så klart värre än vanligt.
Men jag håller huvudet ovanför vattenytan.
Och jag har faktiskt både utbildat mig och arbetat som simlärare. Så simma det kan jag. Även dyka...men jag är inte så bra på att hålla andan under vattnet speciellt länge. Och det är det som jag övar på just nu. Tillsammans med de som betyder mest i livet. Sambon, Hulliganen, vakthunden, ni här inne (även om ni är skitdåliga på att komentera, så ser jag nog att ni varit här...)  och min mentor såklart. 
Jag låter den sista bilden talar för sig själv.
 
 
 
Så...nu har jag förklarat färdigt.
nu kaffe
God morgon!!